loading...

Rummen.

Samtliga rum är nyrenoverade och håller god hotellrumsstandard. Rummen är inredda med bekväma möbler och varma färger. Självklart en skön säng som står bäddad och klar vid din ankomst till oss.

WC/duschar är snyggt inredda med väggar och golv av kakel och mosaik. Behagligt värmegolv i samtliga WC/duschar. Det finns gott om förvaringsplats för kläder om du önskar stanna en längre period på BoKloster VillaHotell.

På varje rum finns platt-TV. Ett litet kassaskåp/safe finns, till vilken du kan välja din personliga kod. 

Varje rum har kylskåp med frysfack. Detta för att du lätt skall ha snabb och bekväm tillgång till vad du önskar. Men också för att du skall ha möjlighet att handla och använda din mat och dryck när det bäst passar dig.

När du önskar kan du laga din mat i något av våra kök. I direkt anslutning till köken finns matplatser.

Önskar du kanske bara göra en kaffe? Då behöver du inte ens lämna rummet. På varje rum finns vattenkokare. Kaffe, the och socker kan du köpa i receptionen, eller om du beställer vår frukostpåse, så får du kaffe, the och socker till ditt rum.

Är det dags för dig att tvätta? Som gäst på BoKloster VillaHotell finns tvättmaskiner och torktumlare till ditt förfogande utan extra kostnad.